Logo

Ovnbagt laks a la Joachim B. Olsen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagt laks a la Joachim B. Olsen

Når kuglestøderen Joachim B. Olsen har tilbragt mange hårde timer i træningscenteret, skal depoterne fyldes op - og det gør han gerne med en af sine absolutte favoritretter: ovnbagt laks. Retten er fyldt med proteiner og olier, som er lige præcis de ting, Joachim skal have masser af efter træning.

 

4 laksesteaks

1 løg

1 bundt broccoli

4-5 gulerødder

1 dåse majs

et par fed hvidløg

olivenolie

2 håndfulde mandler

soya

Start med at blende mandlerne til mandelmel.

Derefter hakkes løg, broccoli, gulerødder og majs.

Hvidløgene presses ned i et glas, og der hældes olivenolie over.

Laksestykkerne lægges på et stykke bagepapir og de hakkede grønsager lægges oven på.

Derefter lægges de finthakkede mandler ovenpå.

Hæld et par teskefulde hvid­løgsmarinade og soya oven på.

Rul nu bagepapiret rundt om indholdet, og bag det i ovnen i 20 minutter ved 200°C.

 

Vælg selv tilbehør til - pasta, kartofler eller en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her