Når kuglestøderen Joachim B. Olsen har tilbragt mange hårde timer i træningscenteret, skal depoterne fyldes op - og det gør han gerne med en af sine absolutte favoritretter: ovnbagt laks. Retten er fyldt med proteiner og olier, som er lige præcis de ting, Joachim skal have masser af efter træning.
4 laksesteaks
1 løg
1 bundt broccoli
4-5 gulerødder
1 dåse majs
et par fed hvidløg
olivenolie
2 håndfulde mandler
soya
Start med at blende mandlerne til mandelmel.
Derefter hakkes løg, broccoli, gulerødder og majs.
Hvidløgene presses ned i et glas, og der hældes olivenolie over.
Laksestykkerne lægges på et stykke bagepapir og de hakkede grønsager lægges oven på.
Derefter lægges de finthakkede mandler ovenpå.
Hæld et par teskefulde hvidløgsmarinade og soya oven på.
Rul nu bagepapiret rundt om indholdet, og bag det i ovnen i 20 minutter ved 200°C.
Vælg selv tilbehør til - pasta, kartofler eller en salat.