Logo

Farsbrød med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hakket skinkekød med højst 12% fedt
½ dl havregryn
½ dl mælk
½ dl løg (ca. 30 g)
¼ tsk tørret timian
½ tsk salt
peber
½ persillerod (ca. 75 g)
50 g grønne bønner
1 dl majskerner (ca. 70 g)
1 spsk tomatpuré
 
Havregrynene udblødes i mælken.
Skinkekødet, fintrevet løg, timian, salt og peber tilsættes, og farsen røres sammen.
Persilleroden skrælles og rives groft.
Bønnerne skæres i små stykker på ca. 1 cm.
Persillerod og bønner koges i letsaltet vand i 3-5 min.
Afdryppes og afkøles.
De kogte grønsager og majskernerne røres i farsen.
Farsen lægges i et smurt ovnfast fad og formes til et brød.
Tomatpuréen smøres over farsbrødet.
Farsbrødet bages i en 200ºC varm ovn i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
Farsbrød med grønsager serveres med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her