Logo

Farsbrød med dampet broccoli og pastasløjfer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#

500 g hakket oksekød eller kalvekød
2 rødløg - i skiver
2 fed hvidløg - i skiver
markchampignon, i skiver
havsalt og friskkværnet peber
2 dl revet danbo
et stykke bagepapir

Tilbehør:
500 g broccoli
400 g pastasløjfer - evt. fuldkornspasta

*
Bland kødet med løg, hvidløg, ost og champignon, ensartet. 

Form farsbrødet med bagepapir og læg det i ovnfast fad. 

Bag det først 20 min ved. 190 °C. 

Hæld væsken fra og bag videre ca. 10-15 min. 

Hæld igen fedtet fra inden servering.
Damp broccoli og kog pasta i letsaltet vand.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her