Logo

Farsbrød med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fars:
500 g hakket skinkekød
1 tsk groft salt
1 finthakket løg (ca. 50 g)
friskkværnet peber
1 æg
2 dl sødmælk
3 spsk rasp
 
Fyld:
125 g frossen kyllingelever
25 g smør
1 ½ fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk tørret estragon
½ dl vand
½ liter grundsauce med mælk (karoline)
evt. kulør
 
Tilbehør:
Kartofler og porrer.
 
Fars:
Rør det hakkede kød med salt. Kom løg, peber og æg i.
Tilsæt mælken lidt efter lidt.
Rør herefter raspen i.
Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Fyld:
Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder.
Tør leverne. Del de største stykker i to.
Smelt smørret i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt hvidløg og estragon.
Svits kyllingeleverne heri.
Tag leverne op og kom dem i farsen.
Form farsen til et ovalt "brød" (ca. 10 x 20 cm), og brun det på to sider i resten af stegesmørret i panden.
Hæld vand og GrundSauce ved.
Tilsæt evt. kulør.
Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 30 min.
Hæld lidt sauce over kødet nogle gange under kogningen.
Tag farsbrødet op og hold det varmt.
Smag saucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her