Logo

Farsbrød med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert hakket kalve- og svinekød
50 g hasselnøddekerner
1 stilk bladselleri
1 lille løg
2 spsk rasp
½-1 dl mælk
1 æg
½ tsk stødt koriander
½-1 tsk salt
peber
 
2 dl bouillon
100 g vindruer
1 dl fløde 13 %
1 tsk majsstivelse
2-3 spsk portvin
 
Hak nødder og bladselleri.
Pil og hak løget fint.
Rør kødet med nødder, bladselleri, løg, rasp, mælk, æg og koriander, salt og peber.
Lad farsen hvile koldt ca. 15 minutter, inden den formes til et brød.
Læg farsen i en lille bradepande eller ovnfast fad og hæld bouillon ved.
Sæt fadet i ovnen på midterrillen ca. ¾ time ved 175ºC, til fasen er
gennemstegt.
Si skyen op i en gryde.
Efterbrun farsbrødet ca. 5 minutter ved 225ºC.
Sauce:
Halver druerne og tag stenene ud.
Varm skyen op og tilsæt druerne.
Rør fløde og majsstivelse sammen og hæld jævningen i gryden.
Kog saucen igennem i og smag til med portvin, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her