Logo

Letsaltet kalkun med krydder-rodurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalkunbryst, skåret i grove tern
2 spsk salt
1 spsk sukker

Lage:
1 ½ pilsner
1-2 kryddernelliker
1 laurbærblad
1 tsk timian
10 hvide peberkorn
1 tsk hvidvinseddike
2 spsk sukker

Grøntsager:
1 pastinak eller persille
¼ savojkål
1 broccolikvist
2 gulerødder

Dagen før:
Bland salt og sukker. Gnid kødet med blandingen, og lad det trække natten over i køleskabet. Bland ingredienserne til lagen, kog den op, og stil også den i køleskabet.

Næste dag tages kødet op. Lad det afdryppe på et stykke køkkenrulle, og sigt lagen.
Skær alle grønsagerne i grove tern. Kom lagen i en gryde eller sauterpande, kog grønsagerne 6-8 min. heri. Kom kødet i.
Læg låg på, og kog det op. Lad det koge i 2 min., og tag gryden fra varmen.
Kød og grønsager skal herefter trække i ca. 8 min.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her