½ dl mælk
½ tsk tørret eller 2 tsk frisk estragon
400 g lasagnette
25 g smør
2 fed hvidløg
200 g filet af kyllingebryst i skiver
100 g små champignoner i tynde skiver
revet muskatnød
5 dl fløde
Bring mælk og estragon i kog i en lille gryde.
Fjernes fra varmen, mælken sies og gemmes.
Lasagnetten koges i en gryde kogende vand tilsat salt.
Den sigtes og kommes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, smeltes smørret i en stegepande og de hele
hvidløgsfed, kyllingestykker og champignoner steges, til kyllingen er
gylden og gennemstegt.
Fjern hvidløget, tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber.
Rør rundt i 10 min. inden fløde og estragonmælken røres i.
Lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad saucen blive tyk.
Kom saucen over pastaen med en ske og server straks.