Logo

Orientalsk ret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket oksesmåkød
2 spsk olie
smør
2 løg
1 spsk karry
1 dl vand
2 spsk mangochutney
2 æbler

Løgene hakkes groft og simrer i olien et par min.
Kom kødet i og bland det godt med løgene, mens det simrer.
Pas på det ikke klumper sammen.
Tilsæt karry og vand samt hakket chutney og lad det dampe under låg ved svag varme i 10 min, mens der røres i det et par gange.
Smages til med salt og peber.
Kan evt. jævnes med Maizenamel udrørt i koldt vand.
Æblerne skæres i både, der steges i smør og lægges ved.
Gryderetten serveres med løse ris eller man kan lave en risrand, komme kødet i midten og garnere med æblerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her