Lasagnette med græskar og parmesan
Lasagnette er en pastaret nært beslægtet med lasagne.
Forskellen består i, at man i lasagne lægger plader mellem kødlagene,
lasagnette indeholder i stedet små pastastykker, hvilket gør den nemmere at
lave, da man ikke behøver lægge lag. Molto delizioso - prova te stesso
# Opskrift på lasagnette med kødsauce:
500 g frisk pasta
600 g hakket oksekød
250 g champignon (halve)
20 g tomatpuré
400 g flåde tomater
2 fed hvidløg (presset)
oregano
paprika
salt
og peber
200 g mozzarella
250 g bacon
Sauce:
½ dl Hvedemel
½ l mælk
30 g smør
*
Kødsaucen: Start med at svitse champignon, bacon og kødet.
Bland derefter alle ingredienserne i, undtagen pastaen og osten.
Lad det simre i cirka 20 min.
Sauce:
Start med at smelte smør i en gryde, hvorefter du hælder melet i og blander.
Hæld nu mælken stille i, mens du pisker, smag til med salt og peber.
Find en bradepande som er stor nok, kom det friske pasta i bunden, hæld kødsaucen over pastaen og fordel saucen over kødsaucen.
Tænd ovnen på 200°C og giv retten 35 min.