2 løg
3 spsk olivenolie
600 g lammekød
nogle safrantråde
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
¾ l grønsagsbouillon
200 g tørrede abrikoser
200 g couscous
20 g smør
Pil løgene, og hak dem.
Varm 2 spsk olivenolie op i taginen og svits løgene heri.
Puds lammekødet af, og skær det i mundrette tern.
Kom det ned til løgene, og brun det godt overalt.
Tilsæt safrantråde, kanel, koriander og spidskommen, vend godt rundt og hæld grønsagsbouillonen ved.
Sæt låg på taginen og damp retten ved jævn temperatur i ca. 50-60 min, til kødet er mørt.
Halver imens de tørrede abrikoser, kom dem i taginen, og giv det hele yderligere 5 min.
Bring ½ l vand i kog i en gryde med lidt salt.
Tag gryden fra varmen, og rør couscoussen i.
Tilsæt smørklumper og damp det hele i 3 min ved svag varme, og rør undervejs i couscoussen med en gaffel.
Server couscoussen til lammetaginen.