1 kg fåre- eller lammekød
2 løg
1 fed hvidløg
5 spsk smør
lidt safranpulver
1 tsk stødt ingefær
2 spsk olivenolie
¾ l kødbouillon
15 artiskokhjerter
1 bdt. frisk koriander, hakket
1 syltet citron
50 g sorte oliven
Puds kødet af, og skær det i tern.
Pil løg og hvidløg, og hak dem.
Varm smørret op i taginen, og brun kødet overalt heri.
Tilsæt løg og hvidløg, og rør krydderierne i.
Dryp olie over retten og spæd med bouillonen.
Giv retten ca. en time under låg.
Lad artiskokhjerterne dryppe af og læg dem oven på kødet.
Drys hakket koriander over, og lad det hele simre i yderligere 20 min, til kødet er meget mørt.
Skær den syltede citron i strimler og kom dem på kødet sammen med de sorte oliven 5 min før serveringen.