Logo

Lammetagine med artiskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammetagine med artiskokker

1 kg fåre- eller lammekød

2 løg

1 fed hvidløg

5 spsk smør

lidt safranpulver

1 tsk stødt ingefær

2 spsk olivenolie

¾ l kødbouillon

15 artiskokhjerter

1 bdt. frisk koriander, hakket

1 syltet citron

50 g sorte oliven

 

Puds kødet af, og skær det i tern.

Pil løg og hvidløg, og hak dem.

Varm smørret op i taginen, og brun kødet overalt heri.

Tilsæt løg og hvid­løg, og rør krydderierne i.

Dryp olie over retten og spæd med bouillonen.

Giv retten ca. en time under låg.

Lad artiskokhjerterne dryppe af og læg dem oven på kødet.

Drys hak­ket koriander over, og lad det hele simre i yderligere 20 min, til kødet er meget mørt.

Skær den syltede citron i strimler og kom dem på kødet sammen med de sorte oliven 5 min før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her