2 rødløg
2 fed hvidløg
1 fennikel
2 spsk olie
750 g lammefilet
1 tsk kanel
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
½ tsk cayennepeber
½ tsk salt
150 g dadler uden sten
Pil løg og hvidløg. Skær løgene i ringe og hvidløgene i skiver.
Gør fenniklen i stand, fjern de hårde, ydre blade, og skær knolden i skiver.
Skær kødet i mundrette tern.
Varm olien op i taginen og svits løg, hvidløg og fennikel heri, til alt har taget farve.
Tag det op og læg det på en tallerken.
Kom lammeternene i taginen, og brun dem ligeledes.
Tilsæt krydderier og salt, og lad det riste med i ca. 1 minut.
Kom dadler, fennikelblanding og 4 ½ dl vand i, og vend godt rundt.
Lad det hele simre i ca. 90 min. Tilsæt mere vand efter behov.
Hertil passer ristet brød.