Logo

Lammetagine med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammetagine med fennikel

2 rødløg

2 fed hvidløg

1 fennikel

2 spsk olie

750 g lammefilet

1 tsk kanel

2 tsk stødt spidskommen

2 tsk stødt koriander

½ tsk cayennepeber

½ tsk salt

150 g dadler uden sten

 

Pil løg og hvidløg. Skær løgene i ringe og hvidløgene i skiver.

Gør fen­niklen i stand, fjern de hårde, ydre blade, og skær knolden i skiver.

Skær kødet i mundrette tern.

Varm olien op i taginen og svits løg, hvidløg og fennikel heri, til alt har taget farve.

Tag det op og læg det på en tallerken.

Kom lammeternene i taginen, og brun dem ligeledes.

Tilsæt krydderier og salt, og lad det riste med i ca. 1 minut.

Kom dadler, fennikelblanding og 4 ½ dl vand i, og vend godt rundt.

Lad det hele simre i ca. 90 min. Tilsæt mere vand efter behov.

Hertil passer ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her