Logo

Laksefilet med pasta og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 laksefilet á 160 g
1 tsk citronpeber
1 porre skåret i ringe
½ citron, saften
1 tomat, i tern
2 dl piskefløde
200 g frisk pasta
salt
peber
olie til stegning

Laksen krydres med citronpeber og salt, steges på en pande ca. 2 minutter på alle sider i olie ved middel temperatur. Fløden koges op med porreringe i 3 min, tilsættes tomat og citronsaft tilsmages med salt og peber. Deri vendes pastaen, der kogt i letsaltet vand. Anrettes på tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her