1 kg laksefilét i passende stykker
½ dl limesaft
Salt
½ dl olivenolie
30 g friske franskbrødskrummer
2 fed hvidløg, knuste
6 spsk hakket frisk koriander
1 tsk revet limeskal
Peber, friskkværnet
Skyl og tør fiskefiléterne. En tykbundet pande pensles med olie. Fisken gnides med halvdelen af limesaften og lidt salt og lægges på panden med skindet nedad.
Der tilsættes så meget koldt vand, at fisken lige dækkes. Panden bringes i kog, der skrues ned for varmen, og fisken simrer i 5 minutter. Fisken skal vendes én gang. Halvdelen af olien varmes på en anden pande og brødkrummer, hvidløg lidt salt og koriander tilsættes. Dette steger ved lavt blus under stadig omrøring, indtil brødkrummerne er gyldne. Fyldet fordeles på fisken, som simrer i 5 minutter.
Resten af limesaften og olien blandes sammen og hældes over fisken. Fisken simrer endnu 2 - 3 minutter. Resten af korianderne og den revne limeskal blandes sammen med lidt peber og fordeles over fisken.
Hertil serveres en blandet grøn salat og groft brød.