En hurtig 'alt i en' forårs- og sommerret. Hvis småkød af kylling er svært at skaffe, er det nemt selv at udbene lår og overlår af en god kylling.
½ kg kyllingesmåkød med skind, fx lår og overlår
2 tsk karry
1 spsk olivenolie
750 g små nye kartofler i kvarte
Saft og skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk honning
2 dl øl, pilsner eller hvedeøl
10 små nye gulerødder (300 g)
1 spidskål i grove stykker
1 dl snittet løvstikke eller bredbladet persille
Salt og peber
Tilbehør: Groft brød
Drys kødet med karry og brun det i olivenolie i en stor gryde.
Tag kødet op og steg kartoflerne 5 min.
Vend kylling i igen, drys med salt og peber, tilsæt saft og skal af citron og honning.
Varm retten igennem og tilsæt øl.
Lad retten simre 10 min. for jævn varme, vend gulerødderne i og læg kål og krydderurter ovenpå retten.
Læg låg på og lad retten simre endnu 10 min.
Vend retten ud på et stort fad og servér med groft brød.
Grønsager pr. person: ca. 225 g