500 g tunfisk
2 spsk fiskesauce
4 spsk sesamfrø
1 bdt. grønne asparges
400 g daikonradise
4 spsk vegetabilsk olie
1 spsk sesamolie
½ tsk palmesukker
6 spsk østerssauce
Skyl tunfisken, dup den tør, og skær den i 3 cm store stykker.
Bland dem med fiskesauce, og vend dem i sesamfrø.
Skyl aspargeserne, dup dem tørre, og skær dem i lige store stykker.
Skyl radisen, dup den tør, og skær den i 4 cm lange stave.
Varm 2 spsk vegetabilsk olie og sesamolien op i wokken.
Svits hurtigt aspargeserne, tilsæt radisestavene og drys med revet palmesukker. Tag det op.
Varm resten af olien op, svits hurtigt tunfiskestykkerne separat, og vend dem forsigtigt.
Kom til sidst grønsagerne tilbage i wokken, hæld østerssauce over, vend den forsigtigt i og server straks.