2 stk hornfisk
500 g rabarber
1 bundt persille
3 spsk honning
olivenolie
salt
peber
Hornfisk:
Tag 2 rabarber fra (gerne de tyndeste) rengør og skær dem i meget tynde skiver. Hak persillen og bland rabarberne og persillen med 1 sk. honning. Dette fyld kommes inden i bugen på hornfiskestykkerne. Pensl hornfiskestykkerne med olie, drys med salt og peber og steg dem i ca. 10 min. på en pande i lidt olie. Kan også grilles. Det anbefales at bruge en grillbakke eller alufolie.
Rabarberkompot:
Resten af rabarberne skæres i skiver, kommes i en gryde tilsæt 2 sk. vand og 2 sk. honning og kog dette ind til det bliver en kompot.
Server retten med små kartofler med skind og evt. en salat af gulerødder, agurk(i strimler) og ristede pinjekerner, der vendes i en dressisng af olivenolie, dijonsennep, honning og vineddike.