500 g strudsemørbrad udskåret til 4 tournedos
8 stk bacon i skiver
1 lille ds gåseleverpostej
lidt persille
400 g kastanier
1 spsk smør
1 spsk sukker
600 g kogte små kartofler
3-4 spsk rasp
paprika
150 g cherrytomater
500 g grønne bønner
Sauce:
1 finthakket løg
250 g snittede champignon
1 spsk smør
1 dl rødvin
½ spsk tomatkoncentrat
1 dl bouillon
1 dl piskefløde
hvidløgspeber
Lav først saucen:
Svits løg og champignon i smør, tilsæt rødvin, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Kog det godt igennem og smag til med krydderier og evt. lidt cognac.
Svøb 2 skiver bacon om hver strudsetournedos og fæst dem med tandstikker.
Brun omhyggeligt baconkanterne på en tør pande, tilsæt smør og steg tournedoserne 2-4 min. på hver side.
Rul kanterne på 4 skiver gåseleverpostej i hakket persille og læg en skive ovenpå hver strudsetournedos.
Kastanierne der er snittede i den ene ende, koges i ca. 30 min. pilles og glaseres i sukker og smør på panden.
De kogte kartofler varmes i smør for lavt blus, den krydrede rasp sigtes over og panden rystes til der er rasp overalt.
De sidste par minutter varmes cherrytomaterne med.
Der anrettes med kogte bønner.