Logo

Struer Bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g oksefars max 10%
4-6 store løg
2 kg kartofler
500 g frossen ærter
margarine
mælk
 
Kartoflerne laves til kartoffelmos.
Løg skæres i skiver og steges til bløde løg.
Kødet deles til 4 store bøffer, som steges.
Når de er stegt tilsættes ekstre fedtstof (sauce)
Ærterne skal have en hurtig opvarmning.
Anret kartoffelmosen på 4 tallerkener, læg bøffen ovenpå og de bløde løg ovenpå bøffen.
Pynt med ærterne rundt om kartoffelmosen og hæld til sidst fedtstoffet over løgene.
Det er ikke lige den mest fedtfattige ret, men du bestemmer jo selv, hvormeget fedtstof der skal hældes på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her