Logo

Strudsestroganoff i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudsestroganoff
25 g smør
½ dl piskefløde
2 dl bouillon
1 spsk tørret estragon
1 dl rødvin
4 spsk Dijonsennep (ej stærk)
1 broccoli i buketter
Maizena

Strudsestroganoffen steges i smørret til det tager farve.
Rødvin, bouillon og fløde hældes ved og det koger i 5-10 min.
Sennep og tørret estragon tilsættes og der smages til med salt og peber.
Retten jævnes med Maizena rørt op i vand og broccoliene tilsættes og det koger ca. 5 min. mere.
Serveres med kartoffelmos gratineret i ovnen med parmesanost og nøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her