Radisesalat:
200 g radiser i små tern
400 g agurk i små tern
1 dl frisk, klippet purløg
Kvarkdressing:
200 g kvark 5+ (0,1%)
¼ l. cremefraiche 18%
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
Hornfisk:
600 g udbenede hornfisk
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl frisk, klippet purløg
Tilbehør:
1 kg kartofler.
Radisesalat:
Bland radise- og agurketern med purløg.
Kvarkdressing:
Vend forsigtigt kvark og cremefraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Hornfisk:
Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.