Radisesalat:
200 g radiser i små tern
1 agurk i små tern (ca. 400 g)
1 dl klippet frisk purløg
Kvarkdressing:
250 g kvark 1%
200 g cremefraiche 9%
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
Hornfisk:
600 g udbenede hornfisk (3-4 stk.)
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl klippet frisk purløg
Tilbehør: 1 kg kartofler
Radisesalat: Bland radise- og agurketern med purløg.
Kvarkdressing: Vend forsigtigt kvark og fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Hornfisk: Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben.
Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt).
Drys kødsiden med salt, peber og purløg.
Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir.
Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker.
Damp hornfisken midt i ovnen ca. 10 min. ved 275°C.
Ved serveringen: Anret grønsager og den dampede hornfisk på et fad.
Server dressingen i en skål ved siden af.
Tips: I stedet for hornfisk kan man anvende sild. Grønsager og kvarkdressing kan vendes sammen og bruges som pålæg. Fryseegnet: Nej.