Logo

Hornfisk med radisesalat.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornfisk med radisesalat.

Radisesalat:

200 g radiser i små tern

1 agurk i små tern (ca. 400 g)

1 dl klippet frisk purløg

Kvarkdressing:

250 g kvark 1%

200 g cremefraiche 9%

¾ tsk groft salt

friskkværnet peber

Hornfisk:

600 g udbenede hornfisk (3-4 stk.)

¾ tsk groft salt

friskkværnet peber

1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør: 1 kg kartofler

 

Radisesalat: Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing: Vend forsigtigt kvark og fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Hornfisk: Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben.

Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt).

Drys kødsiden med salt, peber og purløg.

Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir.

Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker.

Damp hornfisken midt i ovnen ca. 10 min. ved 275°C.

Ved serveringen: Anret grønsager og den dampede hornfisk på et fad.

Server dressingen i en skål ved siden af.

 

Tips: I stedet for hornfisk kan man anvende sild. Grønsager og kvarkdressing kan vendes sammen og bruges som pålæg. Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her