Lad sommerens dejlige grønsager og krydderurter sætte smag
på det grillstegte svinekød. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det
rigtigt kan trække smag fra krydderier og krydderurter.
Arbejdstid: 25 min. Marinering: 3-12 timer Stegetid: 12 min.
#
2 svinekoteletter (2 cm tykke)
Marinade:
2 spsk engelsk sauce
1½ spsk dijonsennep
1 tsk sukker
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Rå relish:
1 tomat
½, squash eller ¼ agurk
½ peberfrugt
1 stilk bladselleri
½ rødløg
2 spsk sukker
3 spsk æblecidereddike eller citronsaft
evt. chili eller sennep
salt og peber
Tilbehør:
brød eller kartofler
*
RØR marinaden sammen.
Læg koteletterne i en frysepose med marinaden.
Læg den i køleskabet min. 3 timer og gerne natten over.
SKÆR alle grønsagerne i små terninger.
Rør sukker, eddike, salt og peber sammen og vend grønsagerne
i.
Tilsæt evt. lidt sennep eller chili og stil relishen i
køleskab 1-2 timer.
STEG koteletterne på en varm grill eller grillpande ca. 4-6
min. på hver side.
Server med grønsagsrelish og brød eller kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin