Logo

Grillstegte koteletter med rå relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte koteletter med rå relish

 

Lad sommerens dejlige grønsager og krydderurter sætte smag på det grillstegte svinekød. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det rigtigt kan trække smag fra krydderier og krydderurter.

Arbejdstid: 25 min. Marinering: 3-12 timer Stegetid: 12 min.

 

#

2 svinekoteletter (2 cm tykke)

 

Marinade:

2 spsk engelsk sauce

1½ spsk dijonsennep

1 tsk sukker

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet sort peber

 

Rå relish:

1 tomat

½, squash eller ¼ agurk

½ peberfrugt

1 stilk bladselleri

½ rødløg

2 spsk sukker

3 spsk æblecidereddike eller citronsaft

evt. chili eller sennep

salt og peber

 

Tilbehør:

brød eller kartofler

*

 

RØR marinaden sammen.

Læg koteletterne i en frysepose med marinaden.

Læg den i køleskabet min. 3 timer og gerne natten over.

 

SKÆR alle grønsagerne i små terninger.

Rør sukker, eddike, salt og peber sammen og vend grønsagerne i.

Tilsæt evt. lidt sennep eller chili og stil relishen i køleskab 1-2 timer.

 

STEG koteletterne på en varm grill eller grillpande ca. 4-6 min. på hver side.

Server med grønsagsrelish og brød eller kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her