Logo

Farsbrød og agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g ris
1 ½ dl vand
½ tsk groft salt
250 g magert hakket flæskekød
250 g hakket oksekød (evt. lammekød)
1 æg
1 dl mælk
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Fyld:
2 spsk friskhakket persille
½ - 1 fed hvidløg
1 lille løg
100 g ost (evt. feta)
20 g smør
4 dl yoghurt
½ - 1 fed hvidløg
½ - 1 tsk salt
friskkværnet peber
1 agurt i små tern (evt. revet )
 
Kom risene i kogende vand med salt.
Rør rundt til vandet atter kommer i kog.
Læg låg på og kog risene ved svag varme ca. 12 min.
Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu ca. 12 min.
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars.
Tilsæt de kogte, let afkølede ris.
Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri.
Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød.
Begynd og slut med et lag fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag retten midt i ovnen ved 180ºC i 50 minutter.
 

Agurkesalat med yoghurt:
Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketern heri.
Stil salaten koldt indtil serveringen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her