Logo

Kogt poulard i selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor poulard
20 hvide peberkorn
2 laurbærblade
1 stort løg
2 gulerødder
1 stort knoldselleri
2 kviste timian
1 spsk groft salt
½ l. piskefløde
100 g smør

Læg poularden i en gryde med koldt saltet vand og kog op. Gør grønsagerne i stand imens, hæld dem ned til poularden når vandet koger og kog det hele i 30 min.

Tag så den hele selleri op og lad resten koge 30 min. til. Sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde og kog ind til ca. ½ l. Skum undervejs for fedt og urenheder.

Mens fonden koger ind skæres selleri og poulard i mundvenlige stykker og kødet saltes.

Når fonden er reduceret tilstrækkeligt hældes piskefløden ved og det hele simrer videre, til saucen er lækker og cremet.

Så varmes poulard- og selleristykker i saucen, som i sidste øjeblik monteres med en klat smør lige inden servering.

Tilbehør:
Friske danske pillekartofler pyntet med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her