Logo

Kogt rødfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skrab skindet og skær fisken i passende stykker.
Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt.
Når vandet koger skal den have lov til at stå og simre lidt tid.
Lav en opbagt sauce af kartoffelvand, fiskesuppe og mælk.
Rør 1-2 æggeblommer med saften af ½-1 citron.
Kom nu ¼ kop mælk heri.
Hæld derefter lidt af den kogende sauce i, idet de stadig rører rundt i
æggeblommerne.
Hæld derefter dette over i den varme sauce, som hvis de følger denne
fremgangsmåde, bogstaveligt talt aldrig skiller ad.
Denne citronsauce kan de også bruge til andet end rødfisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her