Logo

Kogt rødspætte med havets sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt rødspætte med havets sauce

2 store rødspætter

salt og peber

1½ spsk smør eller margarine

3 spsk hvedemel

1 bdt klippet persille

½ bdt klippet dild

½ bakke finhakket karse

1 spsk cremefraiche

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens rødspætterne, salt dem og lad dem ligge 10 minutter.

Skær dem i hver 2 stykker på langs, skyl dem og læg dem i så meget kogende vand, tilsat salt, at det akkurat dækker.

Lad det koge 2 minutter, sluk for varmen og lad gryden stå i endnu 5 minutter - rødspætterne skal være mælkehvide og slippe benene.

Si 3,5 dl suppe fra og bring den i kog i en anden gryde.

Jævn med en smørbolle af smør eller margarine og hvedemel og tilsæt de findelte krydderurter.

Rør cremefraiche i og smag saucen til med peber.

Server den samt kogte kartofler til rødspætterne. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (13 stemmer)
Siden er blevet set 15.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her