Logo

Druekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling på ca. 1200 g
2 spsk hvedemel
salt, peber
15 g smør
2 dl tør hvidvin
50 g hakkede valnøddekerner
200 grønne vindruer
1 dl piskefløde
 
Del kyllingen i kvarte eller ottendedel og vend stykkerne i salt- og peberblandet hvedemel.
Brun smørret i en tykbundet gryde og brun så kyllingestykkerne på alle sider.
Tilsæt hvidvin og lad det simre i 50 min.
Kom valnøddekerner, udstenede druer og fløde i gryden og lad retten snurre videre i ca. 10 min., til kyllingen er gennemstegt.
Smag skyen til med salt og peber, den kan evt. også jævnes lidt.
Løse ris og grøn salat passer til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her