500 g oksetykstegsfilet
salt
friskkværnet peber
god olie eller smør til stegning
4 rødløg i store stykker
2 fedhvidløg finthakket
3 spsk rosiner
½ citron, saften
1 tsk sukker
2 spsk worcestershiresauce /engelsk sauce
vand
Kødet krydres med salt og peber og brunes ved god varme 5-6 min. på hver side. Løg og hvidløg brunes dernæst.
Rosinerne brunes med de sidste minutter.
Citronsaft, sukker og Worcestersauce tilsættes.
Dækkes med vand. Kødstykket lægges øverst.
Retten koger under låg i 15-20 min. ved svag varme.
Kødet vendes 2-3 gange undervejs. Smages godt til med salt og peber.
Servering:
Retten er god at servere sammen med årstidens grønsager: Grøn salat (forskellige varianter), letkogte grønne asparges, og små bagte kartofler med krydderfyld.