1 kalkuncuvette af kølle ca. 900 g
¼ potte frisk oregano
2 dl tomatsaft
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
10 hele peberkorn
2 dl hønsebouillon
½ porre, skåret i mindre stykker
1 gulerod, skåret i mindre stykker
1 ½ dl bulgur
¼ knoldselleri i mindre stykker
salt og peber
olie til stegning
*
Kalkunkøllen fyldes med oregano og snøres op.
Steges i gryde sammen med hvidløg, laurbærblad og peberkorn.
Når køllen er gyldenbrun på alle sider tages den op af gryden og lægges i ovnfast fad sammen med hvidløg, peberkorn og laurbærblad.
Tilsæt ca. 1 ½ dl vand i bunden af fadet.
Køllen steges videre i ovn ca. 40-45 min.
I gryden tilsættes grønsager, tomatsaft, bouillon og bulgur og dette koges ved svag varme i ca. 20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Kødet tages ud og serveres sammen med bulgur og grønt.