Logo

Braiseret kalv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Simremad er super lækkert og fuld af smag. Her braiseres kalvekød. Prøv for eksempel med kalveklup. Retten er let at lave, så opskriften er perfekt som let og lækkert aftensmad for hele familien.


4 Personer

800 g kalvekød, fx. kalveklump eller kalvelårtunge
hvidløg
timian
rosmarin
1,5 dl vin, fond eller vand
olie eller smør
salt
peber

*

Brun kødet grundigt på alle sider i en tykbundet jerngryde.
Krydr med salt og peber.
Kom hvidløg og krydderurter ved sidst i processen.
Hæld væsken ved, læg låg på og braiser på komfuret på lavet blus eller i ovnen ved 150ºC, ca. 40 minutter til kødet er rosa.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her