Logo

Kalkunbryst med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunbryst
10 g smør
1 tsk salt
peber
1 dl vand
1 dl hvidvin

Sauce:
2 forårsløg
250 g champignon
10 g smør
siet sky (gem 1 dl til næste dag)
1 ½ tsk majsstivelse
1 dl fløde 13 %
¾ tsk salt
peber

Tilbehør:
Pasta, fx. frisk, grøn tagliatelle
tomatsalat
flûtes

Læg kalkunbrystet i et lille smurt ovnfast fad.
Smør med smeltet smør. Drys med salt og peber.
Brun kalkunkødet i 15 min. ved 225°.
Hæld hvidvinen og vand ved og lad det stege videre ved 160°.
Herefter skal kødet hvile i 20 min. indpakket i alufolie.
Snit forårsløgene og rens champignonerne og hak dem groft.
Svits forårsløg og champignon i smør.
Tilsæt skyen, rør majsstivelsen ud i fløden og udrør den i saucen.
Kog saucen igennem og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her