2 rødløg
2 tomater
½ fennikelknold ca. 100 g
100 g rucolasalat
lidt dild - bladpersille og timian
Krydderier:
Kanel
karry
koriander
spidskommen
chili
300 g bulgur + 6 dl vand
½ tsk salt
500 g kalkunbryst
1 spsk oliven olie
salt, peber
Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm.
Skær tomaterne i små både eller tern.
Del den halve fennikelknold i grove stykker.
Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft.
Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter. Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver krydderi. Bland det hele forsigtigt igen.
Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det derefter trække i yderlige 10 min.
Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side.
Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men alufolie og et viskestykke og lad det trække i 10 min. før du skærer det ud.