1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 kg hellefisk i tykke korte skiver
1 æggehvide, letpisket
1,2 dl Maizena
1 spsk soyasauce
2 spsk fiskebouillon
2 spsk olie
2 fed hvidløg, knust
2 tsk sambal olek
2 spsk black beansauce
5 dl fiskebouillon
Salt
Peber, friskkværnet
1,2 dl hakkede ristede cashewnødder
Skær peberfrugterne i tynde strimler, skær fisken i korte tykke stykker.
Rør Maizena, æggehvide, soyasauce og fiskebouillon sammen i en stor skål, kom fiskestykkerne i, og bland det godt sammen.
Varm olien op i en tykbundet pande, kom fiskestykkerne i, lynsteg dem ved jævn varme i 3 - 4 minutter, eller til fisken er gylden og gennemstegt. Tag fisken af panden, og lad det dryppe af på en køkkenrulle.
Kom peberfrugt, hvidløg og sambal olek i panden. Lynsteg i 2 minutter eller til peberfrugten er blød, kom black beansaucen, fiskebouillon og salt i, og kog det hurtigt op. Kom fisken i og lad den gennemvarme. Drys med nødder og server straks.
Hertil serveres kogte Jasmin ris.