600 g hellefisk i store tern
½ kg sherry tomater
¼ kg små forkogte løg
2 grøn peberfrugt i store tern
1 dåse minimajs, drænet
Dressing:
½ dl olivenolie
3 spsk citronsaft
fint hakket persille
lidt knust grøn peber eller rosenpeber
Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen.
Dressing røres godt sammen. Fisk og grønsager pensles med dressingen. Grill fisk og grønsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grønsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.