10 dl vand
1 kg bagekartofler skrællede,i mindre stykker
150 g rødløg i både
300 g aubergine i store tern
150 g gulerødder i grove stykker
25 g smør
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Krydret ostedrys
100 g Apetina i tern naturel
75 g forårsløg grofthakkede
2 spsk friske timianblade
Pynt: friske timiankviste
Hertil: 500 g stegt kød, fx svinemørbrad
Bring vandet i kog i en stor gryde og tilsæt kartoflerne.
Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min.
Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Tilsæt løg, aubergine, gulerødder og smør.
Vend godt rundt og fordel grønsagerne på en plade med bagepapir.
Drys med salt og peber.
Krydret ostedrys:
Mos osten groft og bland den med forårsløg og timian.
Drys den krydrede ost over grønsagerne og bag dem midt i ovnen ca. 20 min. ved 250°C - vend et par gange undervejs.
Fryseegnet: Nej