Logo

Fettucine med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fettucine
60 g smør
2 fed hvidløg, pressede
500 g squash, revet
75 g parmesan, friskrevet
2 ½ dl olivenolie
16 blade basilikum

Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand til den er lige netop mør.
Afdryp og kom tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, varmes smørret i en tykbundet gryde.
Hvidløget sauteres heri 1 min.
Tilsæt den revne squash og steg den 1-2 minutter til den er blød.
Hæld squashen og parmesanen ned til den nykogte pasta i gryden og vend grundigt rundt.

Sprøde basilikumblade :
Olien varmes i en gryde og heri steges 2-3 basilikumblade ad gangen til de er sprøde.
Tages op med en gaffel og afdryppes efterhånden på køkkenrulle.
Fordel pastaen i varme tallerkner og top med de sprøde basilikumblade .

Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her