Lav din egen salsa helt uden e-numre. Den færdige salsa kan
opbevares i en boks eller et glas i køleskabet 2-3 dage.
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 lille håndfuld frisk basilikum
1 frisk grøn chili
250 g solmodne tomater
salt og peber
*
Pil løg og hvidløg og hak dem fint evt. i en foodprocessor.
Tilsæt olie, finthakket basilikum og chili (uden frø og
mellemvægge).
Vask tomaterne og skær dem i små terninger.
Vend dem i salsaen, og smag til med salt og peber.
Server som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk.
Eller som forret med en tortilla skåret i trekanter og
ristet sprøde i ovnen.
TIPS: Du kan også bruge flående tomater fra dåse: kog
salsaen igennem 5-10 minutter og afkøl.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin