Denne asiatisk inspirerede kylling får virkelig englene til
at synge. Kyllingen forbliver saftig med gode undertoner fra både harissa og ...
Arbejdstid: 40 minutter Koge/stegetid: 25 minutter Ikke
fryse-egnet. (1 person)
#
120 g kyllingebryst
2½ dl kærnemælk
30 g harissa ( evt fra dåse)
2 fed hvidløg
salt og peber
100 g løg
5 g fedtstof
150 g frisk spinat citronsaft
75 g tilberedt couscous
*
Begynd med at lave en marinade af kærnemælk, harissa og
presset hvidløg krydret med salt og peber.
Kom marinaden i en pose og kom kødet i.
Luk posen og vend godt rundt, så der kommer marinade overalt
på kødet.
Læg posen i køleskabet i en times tid.
Skær løget i tynde skiver.
Varm olie op på en pande og begynd med at stege løg, til de
har fået lidt farve.
Tag kyllingekødet op af marinaden og steg det med løgene.
Efter et par minutter kommes marinaden på, og retten simrer
i et kvarter.
Kom skyllet frisk spinat i og vent, til spinaten lige er
faldet sammen.
Krydr med salt, peber og citronsaft.
Server med couscous.
Tips: Marinaden kan også være krydret med karry i stedet for
harissa, der er rimelig stærk.
Kalorier | | 542 kcal |
Protein | 449 | (33 %) |
Kulhydrat | 529 | (39 %) |
Fedt | 169 | (26 %) |
Kostfibre | 79 | |
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin