En frisklavet relish og en chilirørt mayonnaise sætter pift
på denne gode klassiker.
4 stk. eller til 2 personer. Er du alene så halver portionen.
Arbejdstid: 20 min. Koge-/bagetid:
ca. 10 min.
#
4 pølser
4 aflange boller eller pølsebrød
bredbladet persille
Relish:
4 skalotteløg
2 gulerødder
½ agurk eller 1 skoleagurk
1 dl eddike
½ dl vand
2 spsk
sukker
Chilimayonnaise:
1½ dl
mayonnaise
2 tsk
sambal oelek, harissa eller anden chilisauce
*
Varm pølserne i 7-10 min. i varmt vand uden, at det koger.
Pølserne skal være gennemvarmede.
Relish: Snit løg, gulerødder og agurk i tynde skiver.
Kog eddike med vand og sukker, til det er opløst.
Kog løgene i lagen i et par min.
Tilsæt gulerødder og agurk, og kog dem med i et par min.
mere.
Køl relishen af.
Chilimayonnaise:
Rør mayonnaise med chilisauce.
Smag til, om den er tilpas stærk.
Varm bollerne, flæk dem, og læg pølserne i brødene med
chilimayonnaise og relish.
Drys med bredbladet persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin