Steg en stor bøf, og skær den i tynde skiver til fyld i en
wrap, det er fingermad
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. K Stegetid. 10 min.
#
1 stor bøf af oksefilet (300 g)
evt. smør/olie
4 spsk cremefraiche
1 tsk syltede grønne peberkorn
½ tsk dijonsennep salt og peber
2 tortillawraps eller andre flade brød
1 bundt rucola- eller feldsalat
100 g cherrytomater
*
Krydr bøffen med salt og peber, og steg den på en grill,
grillpande eller stegepande i 4-5 min. på hver side.
Læg den på en tallerken, og lad den hvile tildækket.
Rør cremefraiche sammen med mosede grønne peberkorn, og smag
til med sennep og salt.
Lun de to wraps i ovn, grill eller brødrister, og smør dem
med pebercreme.
Skær bøffen i tynde skiver lidt på skrå, og læg dem på
brødet sammen med skyllede salatblade og halve cherrytomater.
Rul sammen og server.
TIPS: Vil du have mere fingermad?
så se også Klassisk burger
og Pitabrød med carpaccio og grønsager