Lav en klassisk burger, det er god fingermad - populært og så smager det herligt
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 8 min.
Bøffer:
250-300 g hakket oksekød
1 spsk revet løg
1 tsk worcestershiresauce
½ spsk olie
Dressing:
2 spsk mayonnaise
1 spsk ketchup
2 tsk hakkede syltede agurker
½ tsk sukker
salt og peber
Endvidere:
2 skiver ost (kan udelades)
2 burgerboller
4 salatblade
1-2 tomater
2 tynde skiver løg
1-2 syltede agurker
*
Ælt kødet med løg, worcestershiresauce, salt og peber.
Form det til 2 flade bøffer - lidt større end bollerne.
Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Steg bøfferne på en varm pande eller grill i 3-4 min. på
hver side.
Læg en skive ost på hver bøf, og lad den smelte lidt (kan
udelades).
Lun bollerne, Væk dem, og smør dem med dressing.
Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underballen.
Fordel løg og syltede agurkeskiver ovenpå, og slut af med
overbolien.
TIPS:
Vil du have fingermad, så se også Pitabrød med carpaccio og grønsager og Wrap med bøf og salat
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin