Logo

Kartoffelsuppe - den allerbedste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kartofler i skiver
6 stilke bladselleri
1 løg
6 dl grønsagsbouillon
2 dl piskefløde
200 g kalvebacon
 
Kartofler og grønsager koges møre i fonden i 15 minutter og blendes.
Bland fløden i og smag til med salt og peber.
Kalvebaconen skæres til, steges sprød og lægges på suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her