Logo

Tomat-appelsinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ eng selleri
2 løg
4 gulerødder
lidt bacon
margarine
hvedemel
tomatpure
1 kg tomater
kyllingefond
buquet garni
lidt sukker
2 store appelsiner
salt og peber
 
Selleri, løg, gulerødder og baconen svitses af i margarinen drysses med hvedemel og opbages.
Tomater og pure tilsættes sammen med fonden.
Det koges mørt og blendes.
Tilsmages med salt og peber, og tilsættes saften af appelsinerne samt revet appelsinskal og lidt sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her