Logo

Grøn sommersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g spinat
2 små zucchini
200 g grønne ærter
200 g gulerødder
1 løg
½ bundt blandede friske krydderurter
1 ½ spsk smør
1 spsk hvedemel
1 liter grønsagsbouillon
2 spsk cremé fraiche
salt og peber

Skyl og rens spinaten grundigt og hak den groft. Skyl zucchinierne og skær dem i strimler. Skyl ørter og gulerødderne og skær dem i små tern. Pil løget og hak det fint. Skyl krydderurterne, tør dem og hak dem.
Smelt smørret i en gryde, læg løget i og lad det blive mørt ved svag varme. Tilsæt spinat, ærter, gulerødder og zucchini samt halvdelen af urterne og lad det stege sammen med løgne under omrøring, ca 3 min.
Sigt melet over under omrøring. Spæd med grønsagsbouillon og bring det i kog. Lad suppen simre under låg 7-10 min, til ærterne er færdige og gulerødderne møre.
Tilsæt cremé fraiche og rør rundt. Smag til med salt og peber og drys resten af urterne over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her