Logo

Indisk karrysuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 gulerødder
4 pæne porrer
½ selleri
4 løg
4 syrlige æbler (fx Belle de Boscop)
½ l hønsebouillon
2 helt knuste laurbærblade
½ fl hvidvin (tør)
3-4 spsk karry
½ tsk ingefær
¾ l piskefløde
Smør
salt, hvid peber
 
Gulerødder, porrer, selleri og løg renses og hakkes groft.
Æblerne skrælles, kernehuse fjernes og de skæres i store stykker.
Hønsekødbouillonen varmes op til den koger, og grønsager med de knuste laurbærblade kommes i.
Hvidvinen hældes i, og når det er kogt op, skal det stå og simre blidt i ca 20 min.
Derefter kommes suppen i en blender, men grønsagerne må ikke smadres.
I mens svitses karry i gryden.
Den blendede suppe hældes oveni, og det hele smages til med ingefær, salt og hvid peber. Det skal smage af noget!
Lidt af piskefløden piskes til flødeskum.
Resten af fløden hældes i suppen og den får et hurtigt opkog, der røres lidt rundt, retten er færdig!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her