Logo

Indisk karry-ærtesuppe i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g løg, finthakket
1 spsk smør
250 g frosne ærter
1-2 spsk karry
4 dl vand
1 stk hønsebouillontern
1 dl piskefløde
1 spsk mandelflager

Kom løg, smør og karry i en stor skål og dæk med låg eller mikrofilm.
Mikrobølg ved 900 Watt i 2 min. Rør rundt.
Tilsæt frosne ærter, vand og hønsebouillontern.
Dæk med låg eller mikrofilm.
Mikrobølg ved 900 Watt i 8 min. eller til suppen begynder at koge.
Purér suppen med en håndmikser, stavblender eller i en blender.
Tilsæt fløde.
Kom mandelflager på en tallerken og mikrobølg ved 900 Watt i 1-2 min.

Drys mandlerne over suppen ved servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her