Korte pastatyper som
fx skruer bliver ofte serveret med en grønsagsblanding i Italien. Her får du en
version med en blanding af broccoli, peberfrugt og hestebønner.
4 personer. Arbejdstid:
40 min. Kogetid: ca. 10 min.
#
400 g penne, skruer
eller anden kort pasta
250 g broccoli
salt
5 spsk olie
1 grøn peberfrugt
1 stykke chili på
1-2 cm
200 g bælgede
hestebønner
1 håndfuld rucola
lidt kogevand fra
pastaen
*
Del broccolien i
buketter, og skær peberfrugten i fine strimler.
Giv broccolien et
opkog i letsaltet vand.
Hak den herefter
groft, og vend den kort i den varme olie sammen med peberfrugter og chili.
Kog pastaen efter
anvisning på pakken.
Gem lidt af
kogevandet, og kom det i broccoliblandingen.
Tilsæt hestebønner,
edamamebønner eller ærter, og kog i kort tid.
Vend til sidst
rucolasalaten i, og smag til med salt og peber.
Server straks.
TIPS: Du kan bruge
edamamebønner eller store ærter i stedet for hestebønner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin