Logo

Kylling med æbler og cider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingebryster
2-3 stk æbler
3-4 stk skalotteløg
150-200 gram østershatte
2-3 dl cider
½ liter piskefløde
 
Del kyllingebrysterne i 3 dele, og brun dem på en pande, og kom dem i et
ovnfast fad.
Skær æblerne i skiver, og fjern kernehuset.
Skyl svampene, skær stilken af, og pluk dem i passende stykker.
Løg skrælles og skæres i halve ringe.
På samme pande, som kyllingebrysterne er brunet på, ristes æblerne og
lægges op på de brunede kyllingestykker.
Kom løg og svampe på samme pande, og sauter dem let af, til de får farve og bliver møre.
Kom cider over, og kog godt igennem og tilsæt den reducerede fløde.
(Fløden skal sættes over i en gryde og koge lidt ned. Gør det eventuelt,
inden du skærer kyllingestykkerne ud.) Når det hele er kogt godt igennem, hældes det over kyllingen og sættes i en forvarmet ovn ved
200ºC i ca. 25-30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her