Logo

Tortillas med peberrodscreme og rensdyrfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortillas med peberrodscreme og rensdyrfilet

En lille appetitvækker bør der også være plads til i kurven, når man skal på tur.

 

1 pakke med tortillas

400 g røget rensdyrfilet eller andet røget kød i tynde skiver

2 dl peberrodscreme (køb den færdig eller lav selv cremen af 2 dl cremefraiche, som afdryppes i en si og herefter blandes med masser af fintrevet peberrod)

 

Smør en tortilla med et lag peberrodscreme og læg skiver af røget kød ovenpå.

Rul den sammen til en roulade, der skæres i 3 cm tykke skiver.

 

Tips: Dette er oprindelig en svensk klassiker, hvor man normalt bruger "tunnbrød" i stedet for tortil­las. I Danmark kan det dog være svært at få fat i "tünnbröd" og tor­tillas er derfor et godt alternativ.

Eller bag selv Tünnbröd - se opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her